محب: افغانستان با وجود دستآوردهای دو دهه اخیر با یک سلسله مشکلات روبرو است

دیدار حمدالله محب با سفیر جدید دانمارک مقیم کابل
حمدالله محب، مشارو امنیت ملی ریاست جمهوری کشور میگوید افغانستان با وجودی که در دو دهه اخیر پیشرفت زیادی کرده و دستآوردهای دارد، اما هنوز با یک سلسله مشکلات روبرو است.
آقای محب این سخنان را در دیدار با سفیر جدید دانمارک مقیم کابل بیان کرده و گفته که کشورهای جهان باید چهره جدید کشور ما را شناخته و به دید نو به آن نگاه کنند.
دفتر مطبوعاتی شورای امنیت ملی با نشر خبرنامهای گفته است که آقای محب امروز (دوشنبه، ۱۵ میزان) با آقای مایکل لوند جیپسن، سفیر جدید دنمارک مقیم کابل دیدار کرده و از همکاری کشورش برای افغانستان قدردانی کرده است.
مشاور امینت ملی در این دیدار گفته که افغانستان با یک سلسله مشکلات روبرو است، که بر علیه آن مبارزه جدی جریان دارد؛ اما این به معنای آن نیست که افغانستان تصویر مثبت ندارد.
او افزوده که حکومت وحدت ملی از کابل تا سراسر کشور در راستای بازسازی، امنیت، مبارزه با فساد و در بخش های مختلف دستآوردهای خوبی کسب کرده که باید بخش های آن را تقویت شده و نیز از سوی جهان مورد شناسایی قرار گیرد.
آقای محب تاکید کرده که حکومت در نظر دارد تا تمام کاستی های موجود را برچیده و خدمات را برای هر شهروند ارایه نماید که این باور باید در میان مردم افغانستان به وجود آید که دیگر مردم برای حل مشکلات شان راه های دیگر را جستجو نکنند.
محب از نقش جهان و کشورهای همکار بخصوص از کشور دنمارک در پیشرفت کشور ابراز سپاس کرده است.
در همین حال سفیر دنمارک تعهد کرده که کشورش کار مشترک با افغان ها را ادامه خواهد داد. او گفته که از دستاوردهای چند سال اخیر نمی توان چشم پوشید و کوشش وی در ماموریت جدید به نمایندگی از کشورش در کابل نیز همکاری با حفظ و تداوم دستاوردهای مذکور خواهد بود.
خبرگزاری بخدی