دفتر شورای امنیت: طالبان بیش تر از چیزی که از طرف یوناما اعلام شده در تلفات غیر نظامیان نقش دارند

در اعلامیه یی که از طرف دفتر شورای امینت آمده که گزارش یوناما را در رابطه به تلفات ملکی دریافت نموده است و آنچه که گزارش یوناما در رابطه به تلفات غیر نظامیان توسط طالبان آمار داده، از آن بیشتر طالبان در تلفات غیر نظامیان نقش دارند.
همچنان مشاور امینت ملی می افزاید که دولت افغانستان از تمامی نهادهای جهانی که برای نجات جان افراد ملکی کار می نمایند قدردانی می کند و همیشه خواست ما اینست که در جمعآوری ارقام دقت کامل صورت گیرد.
حکومت افغانستان در تمامی عملیاتهای نظامی به زندگی افراد ملکی توجه بیشتری داشته است و حتی بخاظر اینکه جان و مال افراد ملکی در خطر مواجه بوده از اجرای بیشترین عملیاتها خود داری نموده است.
این که طالبان و دیگر گروه های تروریستی همواره مردم ملکی و خانه های آنها را به عنوان سپر استفاده می نمایند باعث تلفات ملکی می گردد.
گزارش یوناما طالبان را مسئول ۴۶٪ درصد تلفات ملکی میداند، اما در حقیقت مسئولیت طالبان بیشتر از این است زیرا زمینه فعالیت به اکثریت گروههای تروریستی را در افغانستان مساعد ساخته است.
با ادامه گفتگوهای صلح در قطر، طالبان حمله به خبرنگاران، جامعه مدنی و فعالان حقوق بشر در کابل را ادامه داده اند تا صداهای انسان دوستانه و صلحخواهانه را خاموش سازند.
قابل ذکر است که دفتر شورای امنیت ملی سال گذشته به منظور جلوگیری از تلفات مکلی پالیسی جلوگیری از تلفات ملکی، پالیسی تلفات ملکی وزارت دفاع ملی و ضربات هوایی، ایجاد تیم کوچک جهت ارایه گزارش دقیق از تلفات ملکی به رهبری والیان در ولایتها، طرح تعقیب قضایای تلفات ملکی، ایجاد واحدهای کوچک در وزارتهای دفاع ملی و امور داخله برای جلوگیری از تلفات ملکی و آماده سازی مکانیزم و طرزالعمل ویژه برای عملیاتهای خاص شبانه را ترتیب نموده است.
خبرگزاری بخدی