محکمه اختصاصی عدلی و قضایی مبارزه عليه مسكرات و مواد مخدر از محکومیت ده ها قاچاقبر مواد مخدر خبر داده است.
در خبرنامه که از سوی این محکمه منتشر شده آمده است که این افراد ساکنان ولايت هاي مختلف كشور اند.
به نقل از خبرنامه محکمه اختصاصی عدلی و قضایی مبارزه عليه مسكرات و مواد مخدر، این افراد که شمار شان به 21 تن میرسد به اتهام دست داشتن در قاچاق مواد مخدر و مشروبات الکلی بازداشت شده بودند.
گفته شده است که این افراد الی بیست سال حبس، محکوم به مجازات شده اند.
در این خبرنامه گفته شده است که این افراد الی بیست سال حبس، محکوم به مجازات شده اند.
به نقل از خبرنامه، در جریان بازداشت این افراد، بیش از 30 كيلوگرام هرويين، 220 كيلوگرام ترياك، 145 كيلوگرام چرس، 290 ليترمشروبات الكلي و 240 ليتر تيزاب به دست پولیس افتاده است.
محکمه اختصاصی عدلی و قضایی مبارزه عليه مسكرات و مواد مخدر، در خبرنامه اش نوشته است که محکمه این افراد با حضور سارنوالان و وکیلان مدافع صورت گرفته است.
گفته شده است که فیصله در مورد این افراد نهایی نیست و آنان می توانند استناف خواهی کنند.
این در حالیست که روند محکمه افراد متهم با قاچاق مواد مخدر هر ازگاهی مورد انتقاد برخی از حلقات سیاسی داخلی و شماری از رسانه های خارجی قرار داشته است.
سيدالياس ابدالي- كابل
خبرگزاري بخدي
ورود
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرگزاری بخدی می باشد. هرگونه استفاده غیرقانونی از مطالب سایت پیگرد قانونی خواهد داشت.
استفاده از مطالب ویب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.
طراحی و توسعه ویب سایت توسط TechSharks